Szakvizsgáztatás:

Következő tanfolyam és szakvizsga

Tanfolyam várható ideje: 2018. február
Vizsga ideje: -
Helye: -

2007 szeptemberétől (nem OKJ-s) "Felnőttképzési tevékenységi engedéllyel" is rendelkezünk, kisgépkezelői (52 00 20) és tűzvédelmi (89 00 20) regisztrációs szám: 06-0069-07

Az ilyen jellegű tevékenységet csak regisztrált szervezetek végezhetik.

2009. november 6-ától hatályba lépett a 27/2009 (X. 29.) ÖM rendelet a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről és a tűzvédelmi szakvizsga részletes szabályairól, és hatályon kívül helyezte az 53/2005. (XI. 10.) BM rendeletet. Ez a változás jelentősen érinti a munkáltatókat, hiszen a Pébé-gáz üzemű targoncák palackcseréje a rendelet értelmében ezentúl tűzvédelmi szakvizsgához kötött tevékenység.

Tűzvédelmi szakvizsgára a szakvizsga.safety@gmail.com e-mail címen jelentkezhet. Kérjük a kitöltött jelentkezési lapot mellékletként csatolni a jelentkező e-mailhez! A vizsgák időpontjáról, és az árakról érdeklődjön!

Tűzvédelmi szakvizsgára a jelentkezési lapot innen töltheti le.

Tűzvédelmi tanfolyamot és szakvizsgát legkevesebb 10 főt meghaladó létszám esetén tudunk indítani. A tanfolyamokkal kapcsolatos bővebb információkat a jelentkezési lap (.xls) tájékoztató munkalapon olvashat.